Prave naočale mogu u trenu promijeniti vaš kompletan outfit. Ali koju izabrati? Od Quiet Luxury do Održivosti - pogledajmo zajedno koji će trendovi naočala dominirati ulicama i modnim revijama 2024.!

Quiet luxury

Kombinacija kvalitete, stila, minimalizma i suptilne elegancije definirala je quiet luxury trend (“tihi luksuzni”). U 2024. ova je filozofija više od običnog trenda; to je izraz samopouzdanja i sofisticiranosti bez potrebe za vrištanjem za pozornost. Zamislite naočale čistih linija i suptilnih detalja koje nadopunjuju svaki outfit, a da njime ne dominiraju. Tihi luksuz idealan je za one koji više vole kvalitetu i eleganciju u odnosu na spektakularan izraz. Ličnosti poput Emme Watson ili Timothéea Chalameta pokazuju kako se "Quiet Luxury" može elegantno nositi.

 
Trend 2024: Quiet Luxury eyerim blog
_jasna_vale


Trens 2024: Quiet Luxury eyerim blog
antonelanovakovic


Mob Wife

Na suprotnom kraju spektra u odnosu na Quiet Luxury, nalazi se estetika Mob wife – osebujan stil koji crpi inspiraciju iz luksuza i raskoši mafijaških žena. Karakteriziraju ga voluminozne bunde, zlatni dodaci, animal printovi i masivne crne naočale sa zlatnim detaljima. Ovaj stil je za one koji se ne boje pokazati svoje samopouzdanje i preferiraju odvažne, odvažne komade. Slavne osobe poput Lady Gage ili Miley Cyrus primjeri su kako ovaj trend pretočiti u stvarnost s nepogrešivim šarmom.

Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
tresnickova


Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
nikola_uhlirova


Party uvijek i svugdje

Unesite val energije i živopisnu atmosferu rave kulture u obične outfite. Naočale hrabrih boja, nekonvencionalnih oblika i eksperimentalnog dizajna bit će savršen dodatak za vas. Ovo je jasan poziv da život ne shvaćamo preozbiljno i priuštimo si svaki dan malo zabave. Ikone ovog stila su zvijezde poput Billie Eilish i Rihanne, koje dokazuju da zabavi zaista nikad kraja.


 Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
milanalavv


Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
ninakolarofficial


Office Siren

Nosi li Gisele Bündchen u The Devil Wears Prada? Bella Hadid? Zendaya? Ovo su ikonični predstavnici stila Office Siren - estetike inspirirane kasnim 90-ima, koja spaja radni šik sa suptilnom dozom retro štiha. Predimenzionirane sakoe, košulje i kravate fantastično nadopunjuju sićušne naočale s tankim okvirima. Ovaj trend prikladan je za moderne žene koje žele izraziti svoj jedinstveni stil, a istovremeno zadržati profesionalni izgled.


 Trends 2024: Office Siren eyerim blog


Trends 2024: Office Siren eyerim blog
dollieta 


Održivost

U 2024. održivost postaje ne samo modni izraz, već i nužnost za budućnost svih nas. U skladu s rastućom potražnjom za zelenijim i etičnijim izborima, održivi okviri za naočale izrađeni od recikliranih i biorazgradivih materijala postaju sve popularniji. Bioacetat i drugi održivi materijali predstavljaju budućnost dizajna naočala, nudeći stil bez ugrožavanja našeg planeta.


Trends 2024: Kohe by eyerim Andrea Black

 
 
Trends 2024: Kohe by eyerim Patricia Black
 

Bilo da odaberete retro inspiraciju, odvažne dodatke, suptilnu eleganciju ili predanost održivosti, na eyerimu ćete pronaći sve aktualne trendove dostupne svima. Prepustite se inspiraciji i odaberite naočale koje najbolje izražavaju vaš stil (i ne samo) u 2024.!