Fantastična glazba, sjajna atmosfera i nevjerojatni outfiti otkako je svijeta? Da, govorimo o ljetnim festivalima! Njihova se vrata polako otvaraju, a mi u eyerim želimo ne samo zaštititi vaše oči od sunca, nego i osigurati najbolji mogući stil. Bilo da su to sunčane ili dioptrijske naočale, pravi izbor može podići vaše ljetne doživljaje na potpuno novu razinu. Stoga smo za vas pripremili četiri trenda u naočalama s kojima ćete definitivno zasjati (ne samo) na ljetnim festivalima.

Žive boje

Ljeto je vrijeme zabave i puno boja - pa zašto bi vaš festivalski look bio iznimka? Ako želite zaista privući pažnju, žive boje su za vas! Zelena, plava, crvena, žuta, roza,... izbor je na vama. Snažne i sjajne boje idealne su za stvaranje veselog outfita i stoga su odličan izbor za one koji se ne boje pokazati svoju jedinstvenost.



@styleofbecca

Tražite nešto stylish, ali istovremeno pristupačno? OiO by eyerim je pravi izbor! Uživajte u trendi šarenim naočalama već od 23 €. Bez obzira na vaš festival stil, s OiO by eyerim ćete se nositi s bilo kojim festival izazovom!


Naočale "mačkastih" okvira

Ove su naočale bile, jesu i uvijek će biti u modi! Mješavina retro šarma i moderne trendi izgleda pružit će vam neobičan i seksi izgled. Idealne su za one koji obožavaju vintage stil i žele izgledati elegantno i modno istovremeno.


@
jankasla


Stil 90-ih

Moda 90-ih se vratila i nema namjeru tako brzo otići. Pravokutni okviri, mali okrugli naočale ili minijaturne "mačkaste" naočale? Ne možete pogriješiti s nijednom od ovih opcija! Ove naočale savršeno nadopunjuju vintage outfite, stvarajući super chic kombinaciju.


@sorr.sorrr


Klasične okrugle

Okrugle naočale su jedan od najuniverzalnijih trendova, s kojim sigurno nećete pogriješiti. Ako volite klasični, bezvremenski stil koji donosi ravnotežu između stila i funkcionalnosti, okrugle naočale Ray-Ban, Polaroid ili Gucci su savršene za vas.



@styleofbecca


Aktivne duše uvijek i svugdje

Ako ste ljubitelji aktivnog načina života, pokažite to i na festivalu. Naše sportske naočale Oakley, uvex i Horsefeathers su izdržljive, praktične i stylish, tako da se možete uživati u njima u svemu što vas čeka ovog ljeta.


@
greceghanem


Kao što vidite, ljetni festivali su idealna prilika da se usudite i isprobate nešto novo. Bilo da volite boje, vintage stil, minimalistički dizajn ili klasične oblike, na www.eyerim.hr uvijek ćete pronaći nešto što odgovara vama. Ne zaboravite da prave naočale nisu samo za zaštitu očiju, nego i za izražavanje vaše jedinstvene osobnosti. Stoga ne bojte se eksperimentirati i uživajte u ljetu punim plućima!