Dani su kraći, temperature su niže, škola je već počela... Sve jasno pokazuje da je jesen ponovno ovdje. Vrijeme kada se opraštamo od ljetnih trendova i pozdravljamo nove. A kada vaša garderoba traži promjenu, koji je bolji način da to postignete nego s odličnim naočalama?

Bilo da idete u školu, na posao ili jednostavno želite promjenu, donosimo vam 6 najpopularnijih trendova u modi naočala ove jeseni. Koje su to?
 

1. Seksi "mačke"

Ništa nije ikoničnije od ovih elegantnih naočala s daškom retroa. Idealne za hrabre žene koje žele izgledati trendi i sofisticirano. Bile one s debelim ili tankim okvirima, uvijek izgledaju iznimno. Na primjer, isprobajte brendove kao što su Ray-BanPrada i Vogue.

 

2. Okrugli oblik za svakoga

Ove naočale nisu samo za Harryja Pottera! Okrugle naočale su u trendu i iznimno su svestrane. Pogodne su i za muškarce i za žene, ostavljaju moderni, a u isto vrijeme i bezvremenski dojam. Odaberite okrugle naočale od svjetski poznatih brendova ili se kladite na kvalitetu i neusporedivu cijenu naših vlastitih kolekcija naočala OiO i Kohe by eyerim.

 

3. Nenametljiva transparentnost

Ako ste ljubitelj minimalizma, ove naočale savršene su za vas. Izgledaju ležerno i idealne su za one koji žele izgledati nenametljivo, ali istovremeno i trendi.

 

4. Nepogrešive boje

Ne bojte se istaknuti! Bilo da odaberete naočale u žarkoj crvenoj, tajanstvenoj ljubičastoj ili elegantnoj zelenoj nijansi, sigurno ćete privući poglede. Eksperimentirajte i pokažite svima u kojem ste raspoloženju.


 

5. Poslovna elegancija

Za one koji traže kombinaciju elegancije i profesionalnosti, postoje naočale koje izražavaju vaš suzdržani, ali ipak trendi stav. Otkrijte klasične okvire kojima ćete se istaknuti na svakoj prezentaciji, spoju ili poslovnom sastanku.

 

6. Avijatičarske naočale uvijek u trendu

Tako je - ove naočale nikada neće izaći iz mode. Savršene su za one koji žude za avanturom i slobodom. Želite li izgledati samopouzdano i hrabro? Avijatičarske naočale su za vas!

 

Inspirirajte se i odaberite svoj novi izgled za ovu jesen na eyerimu. Počastite sebe (isvoje oči) i budite u trendu!