Besplatna dostava   |   30 dana za povrat
polarized

Maui Jim
HT426-11M Polarized

Procijenjeno vrijeme isporuke: Privremeno van zaliha

Out of stock 1.260 KN 1.139 KN

Price as configured: 0,00 KN

 • Besplatna dostava

  Dostava je za sve države EU u potpunosti besplatna. Za više podataka kliknite ovdje

 • Plaćanje pouzećem

  Platite kada vam roba stigne na vrata! Za više podataka kliknite ovdje

 • 30 DANA ZA POVRAT

  eyerim nudi jamstvo u razdoblju od 2 godine te bezuvjetni povrat svih proizvoda u razdoblju od 30 dana. Za više podataka kliknite ovdje

 • Ovlašteni prodavač

  Eyerim je službeni online distributer za sve marke koje su dostupne na ovoj web stranici. Direktno surađujemo s proizvođačima i markama. Saznajte više.

Detalji

Opis

Maui Jim pokrenut je 1980-ih na plaži Lahaina na Havajima. Rođene na jednom od najljepših mjesta na Zemlji, sunčane naočale Maui Jim pokazuju boje svijeta u najljepšem svjetlu. Svaki par ima patentirane višeslojne leće PolarizedPlus2 koje besprijekorno blokiraju štetno bliještanje. Rezultat je nenadmašan kontrast i čisti, čvrsti detalji.

Sunčane naočale Maui Jim HT426-11M Polarized dio su najnovije zbirke Maui Jim pažljivo oblikovanih za i muške i ženske (unisex). Ovaj elegantni bez okvira model odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala i njegov četvrtaste oblik čini Maui Jim Hot Sands 426 sjajan odabir posebno za okrugle i ovalne lica.

Materijal korišten za ovaj okvir je lagana plastika, pruža iznimnu pouzdanost i izdržljivost. Leće su dizajnirane tako da blokiraju 100% štetnih UV zraka. Polarizirani filtar također uklanja 99,9% zasljepljujućeg bljeskanja i povećava kontrast, tako da je vaš pogled jasniji, a boje su mekše.


Kupite svoje naočale Maui Jim HT426-11M Polarized na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.

Veličine

 • Lens width: 71 mm 71 mm
 • Lens height: 41 mm 41 mm
 • Bridge: 16 mm 16 mm
 • Temple Length: 116 mm 116 mm

Za veliku većinu ljudi M je odgovarajuća veličina. Vrlo je vjerojatno da će i vama odgovarati ta veličina. Da biste bili sigurni, izvedite sljedeći trik pomoću standardne kreditne kartice:
Credit Card

Skartica se seže i iza kraja vašeg oka

Mkartica završava na kraju oka

Lkartica ne seže do kraja vašeg oka