Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

Trendovske sunčane naočale 2019

Jednodijelne naočale

Jednodijelne sunčane naočale trenutno su jedan od najvrućih trendova. Nosite ih za sportske aktivnosti ili donesite hrabru odluku i nosite elegantne jednodijelne sunčane naočale uz svakodnevnu odjeću. Svemirski izgled nije za svakoga, ali kad prolazi, onda PROLAZI.

Savršeno za kvadratna i ovalna lica.

Kupite sada

Flat-top naočale

Ovdje ste prvi put to čuli: ovog ljeta sunčane naočale s ravnim vrhom glavna su stvar. Svi vi odvažni, napeti ljudi koji želite nešto poručiti, pridružite se! Istovremeno su klasične i moderne, a kad ih isprobate, poželjet ćete ih nositi svaki dan.

Savršeno za okrugla, kvadratna i ovalna lica.

Kupite sada

Male naočale

Male sunčane naočale trenutno su najpopularnija stvar na ulicama. Nosite taj kultni oblik kako biste bili najmodernija cura u gradu, baš poput svih modela i filmskih zvijezda. Ako volite pratiti trendove i nositi odvažnu uličnu modu, taj je oblik za vas.

Savršeno za okrugla i ovalna lica.

Kupite sada

Cat-eye naočale

Ubojiti par sunčanih naočala u obliku mačjih očiju trebao bi biti glavna stavka u ormaru svake fatalne žene. Nosite ih kako biste odmah poboljšali svoj izgled s klasičnog na nevjerojatno elegantan i seksi. Budite retro s izgledom koji je izravno nadahnut '50-im i '60-im godinama (kad su te sunčane naočale prvi put stupile na scenu) ili mu dodajte modernu notu.

Savršeno za okrugla, ovalna i srcolika lica.

Kupite sada

ZAŠTO EYERIM

OVLAŠTENI PRODAVAČ

30 DANA ZA POVRAT

VIŠE OD 80 MARKI

BESPLATNA DOSTAVA