Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

Trendovske sunčane naočale 2019

Jednodijelne naočale

Jednodijelne sunčane naočale trenutno su jedan od najvrućih trendova. Nosite ih za sportske aktivnosti ili donesite hrabru odluku i nosite elegantne jednodijelne sunčane naočale uz svakodnevnu odjeću. Svemirski izgled nije za svakoga, ali kad prolazi, onda PROLAZI.

Savršeno za kvadratna i ovalna lica.

Kupite sada

Crveni okviri

Odvažne i lijepe. Očarajte sve parom sunčanih naočala s crvenim okvirima, uljepšajte njihov dan i svoj izgled. Crvena je tajanstvena, privlačna i seksi – jeste li i vi? A ako Versace i Balenciaga stavljaju crvene nijanse u središte pažnje, svi će ih ostali slijediti. Ovdje ste prvi put čuli za to.

Osim toga, odgovaraju svim oblicima lica!

Kupite sada

Male naočale

Male sunčane naočale trenutno su najpopularnija stvar na ulicama. Nosite taj kultni oblik kako biste bili najmodernija cura u gradu, baš poput svih modela i filmskih zvijezda. Ako volite pratiti trendove i nositi odvažnu uličnu modu, taj je oblik za vas.

Savršeno za okrugla i ovalna lica.

Kupite sada

Zrcalne leće

Zrcalne leće vraćaju se u velikom stilu. Dolaze u svim oblicima i veličinama, dodavajući duh '80-ih i '90-ih doslovno svakoj odjevnoj kombinaciji. Počnite nositi zrcalne leće odmah i obećavamo vam da ćete izgledati mlado i zanimljivo kao nikad.

Osim toga, odgovaraju svim oblicima lica!

Kupite sada

ZAŠTO EYERIM

OVLAŠTENI PRODAVAČ

30 DANA ZA POVRAT

VIŠE OD 80 MARKI

BESPLATNA DOSTAVA