Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

Smith
I/OS X6K/C5

Procijenjeno vrijeme isporuke: Privremeno van zaliha

Out of stock 1.109 KN

Price as configured: 0,00 KN

 • Besplatna dostava

  Dostava je za sve države EU u potpunosti besplatna. Za više podataka kliknite ovdje

 • Plaćanje pouzećem

  Platite kada vam roba stigne na vrata! Za više podataka kliknite ovdje

 • 30 DANA ZA POVRAT

  eyerim nudi jamstvo u razdoblju od 2 godine te bezuvjetni povrat svih proizvoda u razdoblju od 30 dana. Za više podataka kliknite ovdje

 • Ovlašteni prodavač

  Eyerim je službeni online distributer za sve marke koje su dostupne na ovoj web stranici. Direktno surađujemo s proizvođačima i markama. Saznajte više.

Detalji

 • Marka Smith
 • Boja okvira Bijeli
 • Oblik okvira Spojene
 • Boja leća Zeleni
 • Tip okvira Bez okvira
 • Materijal Plastika
 • Kolekcija Ženske
 • Boja okvira White Eclipse
 • Polarizirane Ne
 • Boja leće Chromapop Sun Green Mirror
 • Model I/OS X6K/C5
 • Materijal Injection Molded Plastic

Opis

Chromapop Sun Green Mirror
IME
BOJA
UVJETI
VLT
Chromapop Sun Green Mirror
Zeleni
Zeleni
Svijetle
9%

Leća Smith Chromapop Sun Green Mirror nudi veću definiciju, prirodnije boje i neusporedivu jasnoću, što vam omogućuje da vidite detaljnije. leća Chromapop Sun Green Mirror ima VLT 9%, koji propušta 9% sunčeve svjetlosti kroz leću, . Za više informacija o VLT-u, kliknite ovdje.

Pakiranje ne uključuje zamjenske leće.

UKLJUČENE TEHNOLOGIJE
Zamjenjive
Smithov dizajn bez okvira omogućuje brzo i jednostavno mijenjanje leća i nudi neusporedivu vrijednost, prianjanje i obradu. Smith uključuje zrcalne leće učinkovite i pri jarkoj i pri slaboj svjetlosti te osigurava jasnoću u svim uvjetima. Zamjenjiva serija ima maksimalnu učinkovitost i sastavljena je od najbolje optike, materijala i tehnologije.
Chromapop
Fotokromatska tehnologija donosi vam leće koje se prilagođavaju mijenjanju svjetlosnih uvjeta, tako da uvijek imate savršenu nijansu za količinu svjetlosti.
Sferna leća
Sferične leće građene su na osnovnoj krivulji, i na osi X (vodoravnoj) i na osi Y (okomitoj). Ovaj inovativni oblik pruža najvišu razinu optičke jasnoće, poboljšane karakteristike prianjanja i povećanu učinkovitost kod sprječavanja magljenja.
Karbonska X-leća
Smithov karbonski-x materijal vanjske leće pojedinačno je oblikovan kako bi ponudio najbolju otpornost na ogrebotine i udarce, povećanu oštrinu vida i povećanu osjetljivost na kontrast. Karbonski-x materijal zadovoljava prvoklasne optičke standarde.
Peterostruka zaštita od magljenja
Smithova leća za sprječavanje magljenja napravljena je na načelima hidrofilne, mikroskopski obrađene površine leća Fog-X. Unutarnja leća s peterostrukom zaštitom od magljenja dizajnirana je kako bi pružila pet puta jača svojstva upijanja od bilo čega na tržištu i kako bi izdržala magljenje više od 120 sekunda u kontroliranim laboratorijskim testovima.
Tehnologija sužene leće
Smithova TLT izravnava ulazne svjetlosne zrake postupno sužavajući leću od optičkog središta do perifernog vida. To znači da ćete vidjeti sa 100-postotnom točnošću i maksimalnom udobnošću.
POREX™
Promjene u nadmorskoj visini donose promjene u atmosferskom tlaku. Smithov patentirani filter Porex™ rješava ovaj problem omogućujući da se tlak zraka u zapečaćenoj komori leće izjednači s okolnim atmosferskim tlakom, čime osigurava prvoklasne optičke standarde.

O MARKI

Marka Smith Optics rođena je 1965. godine kad je dr. Robert Smith, zubar po danu i entuzijastični skijaš, upotrijebio zubnu pjenu i ljepilo kako bi napravio prve naočale za snijeg s otvorima za prozračivanje. Taj je izum donio revoluciju u zimske sportove i utemeljio Smith Optics kao marku koja predstavlja inovativne, izdržljive proizvode vrhunske kvalitete sve do današnjeg dana.

Ženske naočale za snijeg I/OS X6K/C5 predstavljaju vrhunac desetljećima duge stručnosti marke Smith u stvaranju, testiranju i usavršavanju naočala za snijeg, u suradnji s profesionalnim sportašima. Aerodinamična geometrija okvira pruža nenadmašno vidno polje i čini Smith savršeno usklađenim s kacigama svih većih proizvođača, uključujući Bolle, Giro, Anon, K2 ili Smith. Ugrađeni ispušni ventilatori osiguravaju vrhunsko prozračivanje protiv magljenja, čak i u najzahtjevnijim uvjetima.


Kupite svoje naočale Smith I/OS X6K/C5 Photochromic na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.

Veličine

Većina skijaških naočala proizvedena je u standardnoj veličini (M), i obično pristaju odraslima i tinejdžerima. Ako pristaje većini ljudi, vrlo će vjerojatno biti prava veličina i za vas.

Velike naočale (L) imaju širi, viši i dublji okvir koji pristaje većim licima.

Male naočale (S), s druge strane, imaju uži, kraći i plići okvir. Pristaju djeci i mladima, kao i odraslima s manjim licima.