Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

-22%

Kerbholz
SUNSJUS1503

Procijenjeno vrijeme isporuke: 2 - 4 radnih dana

M (53/19/145)
Na zalihama,
isporuka odmah
Ovaj proizvod šalje se odmah! Ako naručite do 13 sati na radni dan, bit će odmah poslan. U suprotnom će narudžba biti na putu do vas već sljedećeg radnog dana. Ovaj proizvod šalje se odmah! Ako naručite do 13 sati na radni dan, bit će odmah poslan. U suprotnom će narudžba biti na putu do vas već sljedećeg radnog dana.

Price as configured: 0,00 KN

In stock 1.259 KN 989 KN

Price as configured: 0,00 KN

 • Besplatna dostava

  Dostava je za sve države EU u potpunosti besplatna. Za više podataka kliknite ovdje.

 • Plaćanje pouzećem

  Platite kada vam roba stigne na vrata! Za više podataka kliknite ovdje.

 • 30 DANA ZA POVRAT

  eyerim nudi jamstvo u razdoblju od 2 godine te bezuvjetni povrat svih proizvoda u razdoblju od 30 dana. Za više podataka kliknite ovdje.

 • Ovlašteni prodavač

  Eyerim je službeni online distributer za sve marke koje su dostupne na ovoj web stranici. Direktno surađujemo s proizvođačima i markama. Saznajte više.

Ovaj model u raznim bojama

Detalji

Opis

Od 2012. godine Kerbholz predstavlja drvene sunčane naočale najbolje kvalitete, ručno izrađene od najdragocjenijih vrsta drva na svijetu. Svaki je par unikatan zbog jedinstvenog uzorka drva i boje korištenih prirodnih materijala, nadopunjenih zaštitnim staklima s faktorom UV 400, koja je proizveo Carl Zeiss Vision. Od samih početaka Kerbholz djeluje na održiv način, bez kompromisa u vezi s čistim dizajnom ili kvalitetom.

tech

Za koga su?

Sunčane naočale Kerbholz SUNSJUS1503 dio su najnovije zbirke Kerbholz pažljivo oblikovane za muškarce i za žene (uniseks). Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov wayfarer oblik čini Kerbholz Justus savršenim izborom, posebno za okrugla, ovalna i srcolika lica.

tech

Materijali

Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest drvo, najfiniji prirodni materijal. Svaki drveni okvir jedinstveno je umjetničko djelo koje obuhvaća individualnost i jedinstvenost koja se može naći samo u prirodi. Leće su dizajnirane tako da blokiraju 100% štetnih UV zraka.

tech

Besplatna dostava

Kupite svoje naočale Kerbholz SUNSJUS1503 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.

Veličine

 • Lens width: 53 mm 53 mm
 • Lens height: 40.5 mm 40.5 mm
 • Bridge: 19 mm 19 mm
 • Temple Length: 145 mm 145 mm

Za veliku većinu ljudi M je odgovarajuća veličina. Vrlo je vjerojatno da će i vama odgovarati ta veličina. Da biste bili sigurni, izvedite sljedeći trik pomoću standardne kreditne kartice:
kartica se seže i iza kraja vašeg oka

kartica završava na kraju oka

kartica ne seže do kraja vašeg oka