Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized

    Limited availability
  • Dostava: BESPLATNO

  • Procijenjeno vrijeme isporuke: 10 - 13 radnih dana

  • Povrat: 30 dana

Price as configured: 0,00 KN

910 KN

Price as configured: 0,00 KN

Ovaj model u raznim bojama

Detalji

Opis

Christopher Cloos skandinavska je marka označena kao bezvremenska i elegantna. Nadahnuta je muškarcem s ukusom na plaži na jugu Francuske; osnivači Marius i Christopher bili su ganuti njegovom sklonošću prema jednostavnim i vječnim vintage okvirima. Nedugo nakon toga dvojica osnivača odlučila su stvoriti vlastitu liniju pristupačnih sunčanih naočala, zadovoljavajući se samo najboljim. Sunčane naočale Christopher Cloos bezvremenske su, izrađene samo od najboljih materijala, a njihov je stil minimalistički i moderan. Baš poput muškarca na plaži kojeg su osnivači sreli, a zvao se Christopher Cloos.

Sunčane naočale Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized dio su najnovije zbirke Christopher Cloos pažljivo oblikovanih za i muške i ženske (unisex). Ovaj elegantni puni okvir model odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala i njegov okrugle oblik čini Christopher Cloos Paloma sjajan odabir posebno za kvadratne i srcolike lica.

Materijal korišten za ovaj okvir je visokovrijedan ubrizgani acetat. U usporedbi s plastikom, acetat je znatno lakši, fleksibilniji i 100% hipoalergenski. Leće su dizajnirane tako da blokiraju 100% štetnih UV zraka. Polarizirani filtar također uklanja 99,9% zasljepljujućeg bljeskanja i povećava kontrast, tako da je vaš pogled jasniji, a boje su mekše.


Kupite svoje naočale Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.

Veličine

  • Lens width: 46 mm 46 mm
  • Lens height: 40 mm 40 mm
  • Bridge: 21 mm 21 mm
  • Temple Length: 145 mm 145 mm

Za veliku većinu ljudi M je odgovarajuća veličina. Vrlo je vjerojatno da će i vama odgovarati ta veličina. Da biste bili sigurni, izvedite sljedeći trik pomoću standardne kreditne kartice:
Credit Card

Skartica se seže i iza kraja vašeg oka

Mkartica završava na kraju oka

Lkartica ne seže do kraja vašeg oka