Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

CARRERA

Pokrenuta 1956. godine od strane austrijskog stručnjaka za sportske naočale, Carrera je započela kao marka koja nudi sunčane naočale za (osobito zimske) sportove. Ovih dana imaju sve. Inovativne materijale (poput njihove patentirane plastike Optyl), slavne korisnike i, što je najvažnije, predivne proizvode. Bez obzira na to jeste li sportski tip ili ne, Carrera ima prave naočale za vas. Pogledajte.

KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2019.

Svi znamo Carreru kao ikonu, legendu. Ove sezone proljeće/ljeto podižu svoje visokokvalitetne, jedinstvene proizvode na višu razinu, kombinirajući ih s najnovijim trendovima u dizajnu. Ako još nemate vlastite naočale Carrera, prilično smo sigurni da je sad pravo vrijeme da ih nabavite!


KUPITE SADA

ZAŠTO CARRERA?

Estetika susreće funkcionalnost. Carrera upotrebljava svoje kultne elemente marke, kao što je simbol zastave i njegovih pet linija boje. Carrera zna tko je kao marka, a sad je tu da vam to pokaže. Kombinira nevjerojatno nosive naočale napravljene od kvalitetnih materijala s privlačnim dizajnom.
Odaberite leće za određenu prigodu: od UV zaštite do polarizacije, sunčane naočale Carrera imaju izbor za svaku aktivnost. Također su savršene za vožnju, očigledno - marka je u početku bila nadahnuta istoimenom automobilskom utrkom. Zaštitite svoje oči i izgledajte nevjerojatno zanimljivo pri tome.

Isprobajte kolekciju Carrera #DRIVEYOURSTORY, sad s jednako dobrim popustom od 15%! Kod: CAR15

Tražite nove dioptrijske naočale? Isprobajte kolekciju naočala Carrera za proljeće/ljeto 2019.

Dioptrijske naočale Carrera

Spremate se za ljeto? Isprobajte kolekciju sunčanih naočala Carrera za proljeće/ljeto 2019.

Sunčane naočale Carrera

Isprobate svoj omiljeni par putem svoje web-kamere!

Carrera - virtualna proba

ZAŠTO EYERIM

OVLAŠTENI PRODAVAČ

30 DANA ZA POVRAT

VIŠE OD 80 MARKI

BESPLATNA DOSTAVA