Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

Briko
Nyira 2001M30 - A86 - BM2

Procijenjeno vrijeme isporuke: 2 - 5 radnih dana

M
Na zalihama, isporuka odmah Ovaj proizvod šalje se odmah! Ako naručite do 13 sati na radni dan, bit će odmah poslan. U suprotnom će narudžba biti na putu do vas već sljedećeg radnog dana. Ovaj proizvod šalje se odmah! Ako naručite do 13 sati na radni dan, bit će odmah poslan. U suprotnom će narudžba biti na putu do vas već sljedećeg radnog dana.

Price as configured: 0,00 KN

In stock 599 KN

Price as configured: 0,00 KN

 • Besplatna dostava

  Dostava je za sve države EU u potpunosti besplatna. Za više podataka kliknite ovdje

 • Plaćanje pouzećem

  Platite kada vam roba stigne na vrata! Za više podataka kliknite ovdje

 • 30 DANA ZA POVRAT

  eyerim nudi jamstvo u razdoblju od 2 godine te bezuvjetni povrat svih proizvoda u razdoblju od 30 dana. Za više podataka kliknite ovdje

 • Ovlašteni prodavač

  Eyerim je službeni online distributer za sve marke koje su dostupne na ovoj web stranici. Direktno surađujemo s proizvođačima i markama. Saznajte više.

Ovaj model u raznim bojama

Detalji

Opis

Blue Mirror (BM2)
IME
BOJA
UVJETI
VLT
Blue Mirror (BM2)
Plavi
Plavi
Zatamnjene / Srednje-Svijetle
18-43%

Vrhunska leća Briko Blue Mirror (BM2) savršena je za zatamnjene / srednje-svijetle uvjete. leća Blue Mirror (BM2) ima VLT 18-43%, koji propušta 18-43% sunčeve svjetlosti kroz leću, .

Pakiranje ne uključuje zamjenske leće.

UKLJUČENE TEHNOLOGIJE
Blue Light Mission
Sve leće Briko smanjuju štetno zračenje plave svjetlosti kako bi poboljšale vidne kontraste, čime je iskustvo skijanja ugodnije. Simbol Blue Light Protetto na leći dokaz je Brikovog jamstva zaštite.
Bumper System
Bumper System odlikuje se iznimno mekim okvirom za naočale. Struktura okvira napravljena je od nekoliko dijagonalnih fleksibilnih mostova koji se urušavaju u slučaju frontalnih sudara i pomažu u sprječavanju snažnih udaraca u lice.
Flexa System
Okviri naočala iznimno se prilagođavaju licu korisnika zahvaljujući primijenjenom mekanom materijalu TPU i ergonomskim rezovima napravljenim na kontaktnim točkama, koji mogu zadovoljiti različite somatske osobine.

O MARKI

Briko je talijanska marka osnovana 1985. u Milanu, gdje plamen Scuderije još gori zahvaljujući velikim i jedinstvenim sportašima: počevši od skijaša kao što su Alberto Tomba, Marc Girardelli, Lasse Kjus ili Deborah Compagnoni. Brikova je misija donijeti svoju energiju u svoje proizvode kako bi stvorio kultne proizvode za sportaše koji zahtijevaju učinkovitost i sigurnost bez kompromisa.

Naočale za snijeg Nyira 2001M30 - A86 - BM2 predstavljaju vrhunac desetljećima duge stručnosti marke Briko u stvaranju, testiranju i usavršavanju naočala za snijeg, u suradnji s profesionalnim sportašima. Aerodinamična geometrija okvira pruža nenadmašno vidno polje i čini Briko savršeno usklađenim s kacigama svih većih proizvođača, uključujući Bolle, Giro, Anon, K2 ili Smith. Ugrađeni ispušni ventilatori osiguravaju vrhunsko prozračivanje protiv magljenja, čak i u najzahtjevnijim uvjetima.


Kupite svoje naočale Briko Nyira 2001M30 - A86 - BM2 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.

Veličine

Većina skijaških naočala proizvedena je u standardnoj veličini (M), i obično pristaju odraslima i tinejdžerima. Ako pristaje većini ljudi, vrlo će vjerojatno biti prava veličina i za vas.

Velike naočale (L) imaju širi, viši i dublji okvir koji pristaje većim licima.

Male naočale (S), s druge strane, imaju uži, kraći i plići okvir. Pristaju djeci i mladima, kao i odraslima s manjim licima.