Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

-19%

Briko
Geyser 2001M80 - A32 - P1

Procijenjeno vrijeme isporuke: 2 - 4 radnih dana

Jedna veličina
Na zalihama,
isporuka odmah
Ovaj proizvod šalje se odmah! Ako naručite do 13 sati na radni dan, bit će odmah poslan. U suprotnom će narudžba biti na putu do vas već sljedećeg radnog dana. Ovaj proizvod šalje se odmah! Ako naručite do 13 sati na radni dan, bit će odmah poslan. U suprotnom će narudžba biti na putu do vas već sljedećeg radnog dana.

Price as configured: 0,00 KN

In stock 449 KN 365 KN

Price as configured: 0,00 KN

 • Besplatna dostava

  Dostava je za sve države EU u potpunosti besplatna. Za više podataka kliknite ovdje.

 • Plaćanje pouzećem

  Platite kada vam roba stigne na vrata! Za više podataka kliknite ovdje.

 • 30 DANA ZA POVRAT

  eyerim nudi jamstvo u razdoblju od 2 godine te bezuvjetni povrat svih proizvoda u razdoblju od 30 dana. Za više podataka kliknite ovdje.

 • Ovlašteni prodavač

  Eyerim je službeni online distributer za sve marke koje su dostupne na ovoj web stranici. Direktno surađujemo s proizvođačima i markama. Saznajte više.

Detalji

Opis

Pink
IME
BOJA
UVJETI
VLT
Pink
Ružičasti
Ružičasti
Zatamnjene
43-80%

Vrhunska leća Briko Pink savršena je za zatamnjene uvjete. leća Pink ima VLT 43-80%, koji propušta 43-80% sunčeve svjetlosti kroz leću, .

Pakiranje ne uključuje zamjenske leće.

UKLJUČENE TEHNOLOGIJE
Blue Light Mission
Sve leće Briko smanjuju štetno zračenje plave svjetlosti kako bi poboljšale vidne kontraste, čime je iskustvo skijanja ugodnije. Simbol Blue Light Protetto na leći dokaz je Brikovog jamstva zaštite.

O MARKI

Briko je talijanska marka osnovana 1985. u Milanu, gdje plamen Scuderije još gori zahvaljujući velikim i jedinstvenim sportašima: počevši od skijaša kao što su Alberto Tomba, Marc Girardelli, Lasse Kjus ili Deborah Compagnoni. Brikova je misija donijeti svoju energiju u svoje proizvode kako bi stvorio kultne proizvode za sportaše koji zahtijevaju učinkovitost i sigurnost bez kompromisa.

Dječje naočale za snijeg Geyser 2001M80 - A32 - P1 predstavljaju vrhunac desetljećima duge stručnosti marke Briko u stvaranju, testiranju i usavršavanju naočala za snijeg, u suradnji s profesionalnim sportašima. Aerodinamična geometrija okvira pruža nenadmašno vidno polje i čini Briko savršeno usklađenim s kacigama svih većih proizvođača, uključujući Bolle, Giro, Anon, K2 ili Smith. Ugrađeni ispušni ventilatori osiguravaju vrhunsko prozračivanje protiv magljenja, čak i u najzahtjevnijim uvjetima.


Kupite svoje naočale Briko Geyser 2001M80 - A32 - P1 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.

Veličine

Većina skijaških naočala proizvedena je u standardnoj veličini (M), i obično pristaju odraslima i tinejdžerima. Ako pristaje većini ljudi, vrlo će vjerojatno biti prava veličina i za vas.

Velike naočale (L) imaju širi, viši i dublji okvir koji pristaje većim licima.

Male naočale (S), s druge strane, imaju uži, kraći i plići okvir. Pristaju djeci i mladima, kao i odraslima s manjim licima.