Besplatna dostava   |   30 dana za povrat

35/139 Tokyo
150-0003 TAKE

Procijenjeno vrijeme isporuke: Rasprodan

Out of stock 2.009 KN

Price as configured: 0,00 KN

 • Besplatna dostava

  Dostava je za sve države EU u potpunosti besplatna. Za više podataka kliknite ovdje.

 • Plaćanje pouzećem

  Platite kada vam roba stigne na vrata! Za više podataka kliknite ovdje.

 • 30 DANA ZA POVRAT

  eyerim nudi jamstvo u razdoblju od 2 godine te bezuvjetni povrat svih proizvoda u razdoblju od 30 dana. Za više podataka kliknite ovdje.

 • Ovlašteni prodavač

  Eyerim je službeni online distributer za sve marke koje su dostupne na ovoj web stranici. Direktno surađujemo s proizvođačima i markama. Saznajte više.

Detalji

Opis

35/193 Tokyo marka je naočala koja kombinira jednostavne, moderne dizajne s japanskom tradicijom. Kao što ime sugerira, njihovo je glavno nadahnuće glavni grad Japana, Tokio - njihov profinjen dizajn slavi "prekrasan kaos" grada. Većina njihovih dizajna, proizvedenih izravno u Japanu, upotrebljava tradicionalnu japansku indigo plavu boju, Al. Te sunčane naočale savršene su za ljude koji se dive pozornosti na detalje i traže zamršen, a ipak čist, jednostavan dizajn.

tech

Za koga su?

Sunčane naočale 35/139 Tokyo 150-0003 TAKE dio su najnovije zbirke 35/139 Tokyo pažljivo oblikovane za muškarce i za žene (uniseks). Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov okrugli oblik čini 35/139 Tokyo 150-0003 savršenim izborom, posebno za kvadratna i srcolika lica.

tech

Materijali

Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest visokokvalitetan ubrizgani acetat. U usporedbi s plastikom, acetat je znatno lakši, fleksibilniji i 100 % hipoalergenski. Leće su dizajnirane tako da blokiraju 100% štetnih UV zraka.

tech

Besplatna dostava

Kupite svoje naočale 35/139 Tokyo 150-0003 TAKE na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.

Veličine

 • Lens width: 47 mm 47 mm
 • Lens height: Standardni Standardni
 • Bridge: 20 mm 20 mm
 • Temple Length: 145 mm 145 mm

Za veliku većinu ljudi M je odgovarajuća veličina. Vrlo je vjerojatno da će i vama odgovarati ta veličina. Da biste bili sigurni, izvedite sljedeći trik pomoću standardne kreditne kartice:
kartica se seže i iza kraja vašeg oka

kartica završava na kraju oka

kartica ne seže do kraja vašeg oka